onsdag, januar 13, 2010

Januar!

Nå, hele verden, har endelig sesong 6 av One Tree Hill kommet seg til verdens største fan! Noe alle som er fan av det ville kalt seg, I know. hehe..
jeg skal ikke fortelle hva som skjer, for de av dere som ikke har sett og som har tenkt å se. Men jeg vil bare si, skal du se så GLED deg! Den er så spennende. og virkelig verdt pengene!!

Bortsett fra det så har jeg tilfeldigvis billetter til Norske Talenter på søndag, Billetter til Disney on ice som jeg fikk i julegave av de to søte "søstrene" mine, og jeg skal litt av hvert denne mnd. dette blir herlig! God start på det nye året!
Dessuten så har jeg meldt meg inn på treningstudioet i byen, så nå blir det trenings;) Dette blir bra! Og jeg har gode store planer for hva som skal skje. men husk, planer blir endret så det er ikke alltid at planene går:) Men det er i allefall beste å ha planer.

Yes. ikke verdens lengste blogg, men det er jo ikke alltid man har så mye å si heller:)

KE

2 kommentarer:

Anonym sa...

I wish not approve on it. I think warm-hearted post. Specially the title-deed attracted me to read the sound story.

Kamilla Elise sa...

I hope you enjoyed the blog, even if you did not understand everything I wrote. It acted, among other things about the series "one three hill", which is my favorite series. I finally got season 6!