mandag, mars 24, 2008

Bønnesteder

Har du, som meg, tenkt litt over hvor i all verden du skal be. Vi har jo så sinnsykt hektisk hverdag alle sammen. Jeg har ihvertfall det kjenner jeg.
Men samtidig så bruker jeg tiden i dusjen til å synge og lovprise herren! Det er sikkert mange som gjør det samme. Nå skal du få en liten oversikt over hvor og hvordan du kan be=)
  • På do:

Når livet ditt er skikkelig styrete og det er mye bråk og støy rundt deg. Kom deg på do, lås døra og begynn å be. Du må bare huske på at det kan hende det er fler enn deg som er i nød. Det kan lønne seg å ikke be så lenge, men slippe de nødende menneksene inn. Der har du til og med gjort en god gjerning og spart vaskedamer for nok et uhell.

Pluss:

Du får være helt alene..

Minus:

Du kan bli husket for diarè og dårlig mage hvis du bruker denne metoden for ofte. Pass også på at du ikke sier "Halleluja" for høyt. Det kan tolkes som om du virkelig la egget der inne.

  • I kø

Du har valget mellom to like lange køer i butikken. Det er alltid den køen du velger som går tregest. Istedenfor å irritere deg over den, kan du begynne å be. Kanskje du kan be om at køen skal gå fortere? Det er ihvertfall en stund med Gud, og det er ikke så mange som snakker med deg. Bare husk på at du kommer etterhvert tilkassa, og det er smart å ikke være så langt inn i bønnen da.

Pluss:

Du kan begynne å tenke "Yes en laaang kø. Litt tid til Gud!!!" Istedenfor "Aaarhhh, Jeg hater køer" Dette gjør deg garantert til et bedre mennekse.

Minus:

Du kan skape irritasjon for andre når du er langt inne i bønnen, men antakeligvis lukkede øyne og glemmer å bevege deg fremover. Du kan også skape mange rare blikk når du hvisker jesus, og får den populære S'en som alltid kommer. Har du lagt merke til det under møter kanskje?

  • Med hands-free

Her kan du late som du snakker med kompisen din, eller ei venninne. Alle vil tro du snakker i telefon mens du snakker med Gud. Eventuelt kan du dytte øreproppene fra en mp3-spiller i ørene. Her kan du få to fluer i en smekk, lovsang og bønn! Hva kan være bedre??!

Pluss:

Fungerer overalt!

Minus:

Det kan begynne å bli voldsomt mye når du kommer ut i bønnen. Et tips, snakk som om du snakker med en kompis. Halleluja passer nok ikke når du går rundt på gata.

Det var alt fra Kamillas lille verden for denne gang. Men det kommer mer snart. Skal la dette bli en vane, så jeg ikke glemmer passordet igjen;)

Ingen kommentarer: