tirsdag, november 24, 2009

skukke trudd!

I dag har jeg virklig gitt alt jeg har av hjerne og rygg. Jeg har sittet på skolen i 12 timer og gjort eksamensrelaterte ting! Veldig fornøyd med meg selv!
Jeg ser for meg en eksamensnervefull bursdag, men det er nok verdt det når jeg skal feire i helga! Jeg gleder meg enormt til å se hva folk kler seg ut som, og jeg gleder meg til å se alle menneskene igjen! Og kanskje hvilke sprell som blir begått.. hehe. Kjenner jeg er litt skeptisk i samme øyeblikk! Jeg gleder meg virkelig til å være et menneske igjen også! Kunne gjøre noe annet enn å begrave nesa i boka og rette ryggen mer enn å sitte på pc.
Det er slitsomt å være student altså! Men neste emne skal jeg være mye flinkere (klisje)!
Jeg skal virkelig komme meg inn i en sunn og god døgnrytme som ikke sliter meg ut, ikke det at jeg sliter meg ut nå. Men sene kvelder blir det.. Også skal jeg være mye mer påpasselig med hva jeg bruker pengene på..

huff! Det høres ut som om jeg har vært nær døden, og at jeg plutselig skal få et mye bedre liv. Nei, eneste som har hendt meg er at jeg har blitt student og kjenner på studentlivets gode og ikke fullt så gode sider.. Og etter dette skal jeg bli mye mer strukturert!

Jeg har nok litt hemmeligheter som antakelig ikke kommer frem før folk legger merke til det. aiai, jeg er ikke gravid eller noe sånn! Bare så det er klart!
Jeg skal lage meg en liste over ting jeg vil gjøre, og hvor mye det koster meg av tid, krefter og penger. Som min kloke pappa sa: veien er målet
Man må huske å leve mens man ennå er på vei mot målet. Ikke bare stresse for å komme seg dit! Og målet mitt nå er å bli utdannet, og se hvor jeg havner i verden. Veien er da studiene, og jeg må huske å leve mens jeg studerer. ellers er det ikke så mye jeg får ut av de tre årene jeg bruker på studier!

Yes!

2 kommentarer:

Anonym sa...

søt blogg du har :D
- Maiken

Anonym sa...

Flink du er vennen=)
Eksamen går nokk bra skal du se!
Glad i deg<3

- Ime=)