lørdag, april 07, 2007

Påskeferiii

Da var det påskeferi.. Det er laaangt ut i påska nå.. Egentlig.. Men.. Uansett.. Så den så kalte 'jesus-filmen' i går. FY, så gripende.. Seriøst.. Jesus gikk i døden for oss.. HALLO!! Hvor tøft er ikke det? Han elsket oss så høyt at han faktisk valgte å gå i døden for oss.. Han lot seg torturere, bli slått inn til marg og ben, for at vi skulle få evig liv.. han tok med seg mine skylder i graven, og la dem igjen der.. Han sitter å venter på at jeg skla komme opp, men mens han venter bare titter han ned å tanker, Fy FEITE så bra mennekser jeg har skapt!!
Gud gav sin eneste sønn, altså det kjæreste han eide.. For OSS.. hallo.. Tenk litt på det..
Jesus DØDE for deg..
Jesus lot seg PISKE for deg..
Jesus ble PINT for deg..
Jesus HANG på KORSET for deg..
Jesus Elsker deg, og dette gjorde han for din skyld, slik at du kan leve i ham..
Slik at du kan be om tilgivelse, og allerede ha fått det.. Hvor bra er ikke det lissom?? Jeg synes de er veldig bra ihvertfall!!

Denne påska var litt tung samtidig som det har skjedd bra ting..
1 April var det ett år siden min morfar døde. Det var trist, samtidig som jeg er glad for at han er kommet hjem. For han led mye mot slutten. Og det var trist å se han lide, min egen morfar som hadde så mye godt i seg.. Lide.. neij, han sitter i himmelen og passer på familien sin nå.. Jeg er fast bestemt på det!! Og jeg gleder meg til å møte han igjen=) Det er ikke lenge til, håper jeg.. Ikke at jeg vil ta livet av meg.. men.. ja.. du skjønner.. =)

Alt for denne gang.. Mine tanker=)

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei snuppa!!
Jeg digger deg og dette var en bra blogg!
jeg savner deg masse og vil hjem til cam. du er BesT<3

Kamilla Elise sa...

Takker søta<3
savner deg også!!