onsdag, mars 07, 2007

Tanker

Nå har Kamilla Elise begynt å tenke igjen veit du.. Veit ikke helt om det er farlig eller bra.. Men uansett, så synes jeg det er litt morsomt, for du sitter faktisk å leser detta. og da betyr det kanskje at du synes jeg eller, mitt liv er spennende.. Og at du kanskje bryr deg om meg?! hvem veit?
I det siste har jeg vært en liten smule sjuk i halsen min, så ligget hjemme og slikt, men nå er jeg oppegående ihvertfall. Jeg har en oppgave på skolen som går ut på å lage en layout til et portrett vi har laget. Altså, et intervju om du ikke skjønte det. Men det morsome er at han jeg har skrevet om liker rosa ganske godt, og derfor tror jeg at jeg skal bruke det aktivt i layouten.. Kanskje ikke så moro for deg som kanskje ikke kjenner han, men jeg synes det er veldig moro=) Men, om du kjenner meg så skal du få lese, og se layouten når jeg blir ferdig med det=)
Jeg kan jo også fortelle om den fantastiske helga som var.. Kjempe moro på hytta til min bestevenn, BENDIK!! Det var Merethe, Kim, Anders, Bendik og jeg som dro. Det var kjempe søt hytte.. Vi kom på fredag 2 Mars og ble til søndag 4. mars.. På fredagen satt vi i to biler, det vil si, Merethe og Kim kjørte i en, også kjørte vi gutta i den andre.. Koslig koslig.. Vi spiste forresten på LS, altså en pizza og kebab shappe:P Vi spiste kebab, kjempe god=) men etter det bar det på tur veit, og som vanlig tar det miiini med tid før Kamilla Elise sovner, men jeg tror ikke jeg sov så lenge. Da vi kom frem vasset vi med snø til ihvertfall knærne.. Moro men kaldt. Jeg likte meg kjempe godt i den hytta altså.. Også var det jo ekstra kos å ha med seg et kjærestepar da.. altså.. Merethe og Kim.. hehe.. NÅH!!! Vi spiste Taco som festmiddag, eller kan man si nattmat natt til søndag:D Digg Digg!!Det var lissom totalt avslapping og... ehm... søvn!! PÅ lørdagen var vi også ute å aket, eller det vil si.. De andre aket, jeg tok det litt mer med ro, siden jeg hadde halsbettenselse.. men var veldig moro altså!! Anders hadde et KONGE tryn, som jeg seeent vil glemme.. det må jeg si.. Kjempe bra anders, håper det gikk bra med deg.. Han ble rett og slett bare kjempe intim med treet.. hihi.. Men.. Jeg synes det trynet så driiit vondt ut.. så.. jeg har medfølelse, selv om det var konge kult..
det var litt av helga.. Kan jo også si at Bendik har ligget inni magen til Gud.. eller.. han mener at alle barn har ligget inni magen til Gud.. hehe.. den var litt intern da men.. jaja..
Alt for denne gang.. vi prekæs..

K

2 kommentarer:

cammie sa...

hei vennen....artig greier og lese assa...du er god du<3 du har mye bra og si..godt og høre at du koste deg på hyttetut...det er jo en bra gjeng:) lykke til med all skolearbeid...glad i deg...klem

Anonym sa...

Var kjempegøy på hyttetur med deg og folka! Koselig med kjærestepar ja.. hihi.. godt det ikke er bare jeg som synes det :) Måtte flire godt av din beskrivelse av Anders sitt elegante stup.. "intim med treet" :D
Gøy å lese bloggen din. Du har bloggtalent!