søndag, januar 07, 2007

Vennekveld=)

Det er vennekveld hos Merethe og Anders! Vi ble 7 stykker, Aksel, Kristian, Øyvind, Bendk, Merethe, Anders og meg, Kamilla. Kvelden begynte med mat, Lasagne, Himmel. Det var kjempe godt!!
Og da alle var mette, ble det satt frem noe godt å tygge på, samtidig som praten gikk. Men Kristian finner ut at han vil se på filmen, Cars. Siden de fleste av oss ville se den, ble det sånn, og de neste nesten 1.5 timene var ganske stille med noen kommentarer innimellom. Og som vanlig under filmer, sovner jeg. Bendik har erfaring med å vekke meg, så nok en gang gjorde han det:P Klokken var rundt.. øh.. halv 10?? utrolig å sovne da, men jeg var ikke den eneste som var trøtt da.. Merethe satt bak meg og holdt kanskje på å sovne hun også?
Etter at filmen var slutt begynte jeg å kaste en lipgloss på Bendik, og han kastet tilbake.. Veldig morro, men Anders foreslo at vi kunne spille bordtennis nede istedenfor. Så Bendik, Anders og jeg løp ned i kjelleren å spilte.. Veldig morro. Anders satt å så på oss 'Mesterne' spille, og plutselig var alle 7 i samme rom. De andre hadde kommet sagte men sikkert ned, kanskje ikke lydløse? De hadde med seg kamera, og om alle vet blir det mye tullebilder.. Mens de sto å tulla, spilte Bendik og jeg, Bendik klarte å slå bordtennis-ballen med beltespenna, og kom med en heftig kommentar etterpå, som jeg tror bare jeg hørte. Kanskje best? Vi spilte litt 'dramatisk' og det endte med at jeg fikk en ball midt i panna. Det gjorde ikke vondt, men vi holdt på å dø av latter..
Bendik begynte å gå lei av så god motstand (ja, jøss), så han lot Anders overta.. Så fant vi ut at vi skulle spille med to på hver side. Med Merethe som en god medspiller, knuste vi nesten gutta.. hihi..
Fortsatt tok de andre bilder rundt oss. Bendik fikk tak i et kamera, og begynte å ta bilder med de som spilte, så det var en smule vanskelig å spille og være med på bilder samtidig. Da la vi fra oss bortennisen, og tok masse bilder istedenfor.. Noen bilder er kanskje litt sykere enn andre, og noen er kjempe koslige..
jeg tror jeg aldri har ledd å mye iløpet av en kveld før.. Men kveldn var så kjempe bra!! og jeg vil gi min takk til Anders som gadd å hente meg på toget, og som gadd å kjøre meg hjem!! Tusen takk!!
Kvelden var kjempe bra, og jeg tror det har noe med at vi begynner å kjenne hverandre godt. Jeg er ganske ny i gjengen, men føler meg så bra da jeg er med de!! Man kan være seg selv og ikke være redd for å si noe dumt! Kjempe bra! Veldig glad i dere folks! Dere er seriøst 'Jesus Soldier' og det er kjempe bra. Digger dere.
Håper på flere sånne kvelder!!
Håper dere koste dere like mye som det jeg gjorde!!

3 kommentarer:

Bendik Halvorsen Grøthe sa...

ja.. vi hadde det like bra! =D
Bra at DU var der! =)

Kamilla Elise sa...

Hehe..
Takk=) Bar at du også var der=)
Koste meg kjempe.. hadde det meget bra=)

Anonym sa...

Nåh! Jeg blir så rørt over at du koste deg sånn Kamilla! Godt å høre :) Kjempe koselig å ha deg med! Du er ei solstråle av de skjeldne! Håper jeg får tid til sånt litt oftere. =) Klem