lørdag, september 30, 2006

Bønne svar

Jah.. nå er den uken unnagjort..
Har hatt 4 deadliner, eller innleveringer, på skolen.. Kaller det deadliner fordi jeg går på media, men uansett.. De måtte ihvertfall leveres inn..
Først er refleksjonsnotat som skal beskrive nøyaktig hva jeg har gjort i løpet av et prosjekt.. Det var veldig slitsomt å vri hjernen for å huske..
Men, på mandag, den 25.sept.06 var jeg på ledertreningskurs, som noen ledere på Emmaus på skedsmokorset leder. Det prekte ei som heter Guro. veldig veldig bra.. Det kom frem etterhvert at hun hadde hatt mye å gjøre en periode, så hun hadde sagt 'Gud, du er alt jeg trenger.. Hjelp meg' og han hjalp.
Jeg kjente meg veldig igjen i dette at jeg hadde mye å gjøre.. Så da jeg satte med ned med leksene på kvelden, når jeg egentlig hadde trengt å sove fordi jeg var så sliten, sa jeg 'Gud, jeg trenger hjelp'. Jeg leste litt i en bok jeg MÅTTE lese fordi vi hadde prøve dagen etter. men jeg sovnet. da jeg våknet igjen hadde jeg en kjempe ro, og følte ingen dårlig samvittighet. Da jeg kom på skolen klarte jeg å gjøre ferdig refleksjonsnotatet og begynt på enda en ting som skulle leveres inn.. Jeg hadde hatt masse hjerneteppe, og slet veldig, men så kom jeg på at Gud er jo der.. Han er med meg uansett hva som skjer. Så jeg ba enda en bønn, og det gikk kjempe fint.. jeg ble ferdig og fikk levert mange timer før jeg egentlig skulle.. Jeg føte jeg fikk kjempe bønne svar..

Mulig du ikke fikk så mye ut av dette, men jeg måtte bare skive det ned:)

1 kommentar:

cammie sa...

hei vennen..så utrolig bra..helt konge at du deler sånne ting..det er godt for andre og lese i hvert fall for meg..hvis man alltid husker på at gud er der og at vi bruker han når det trengs så går alt bra..:) god bless you my friend..gid klem camilla